Om GlasMads

GlasMads er drevet af glarmester Mads Frederiksen, som overtog firmaet Møns Glarmester i år 2000, efter at have arbejdet i firmaet siden 1987.

Lidt mere om GlasMads

I 2010 overtog Mads Frederiksen også firmaet Haslev Glarmester, som blev stiftet af glarmester Leif Tange i 1979. I dag går vores to afdelinger i Haslev og Stege under navnet GlasMads, og vi samarbejder som et team, der sikrer, at du altid kan finde den nødvendige ekspertise, uanset hvilken af vores butikker, du henvender dig til.

GlasMads er drevet af

Glarmester Mads Frederiksen

som overtog firmaet Møns Glarmester i år 2000, efter at have arbejdet i firmaet siden 1987. Vores drivkraft er at få tilfredse tilbagemeldinger fra vores kunder, og vi sætter en ære i at finde de bedste og mest fordelagtige løsninger, både økonomisk, funktions- og designmæssigt.

Vi holder os derfor altid orienteret om den nyeste viden inden for vores fagområder, og vi kan med rette kalde os Energispecialist, efter at have gennemgået alle Energistyrelsens kurser i energirigtige vinduesløsninger.

Glarmesterlaugets

Garantiordning

Vores medarbejdere har en bred faglig kunnen, og GlasMads er naturligvis medlem af Glarmesterlauget – en garantiordning, der sikrer dig, at glarmesterarbejdet bliver håndværksmæssigt korrekt udført.

Gode råd er slet ikke så dyre…

Spørg os gerne til råds om, hvordan vi kan løse dine opgaver, og få evt. et uforpligtende tilbud. Du kan se vores telefonnummer og mailadresse her i bunden af hjemmesiden, eller finde vores medarbejdere og stille os spørgsmål via kontaktformularen under ”Kontakt os”.