Glas til køkken og bad

Vi aflægger gerne et besøg i dit hjem og giver gode råd til, hvordan I kan få en individuel løsning, der passer til rummet.

Døre og vægge til bruseren på badeværelset

udføres i hærdet glas, med en mat rengøringsvenlig belægning og rustfrie beslag. Skydedøre, låger, afskærmende vægge … mulighederne er mange. Glasset kan efter eget valg være klart, røgfarvet eller med en svag grønlig nuance. Du er velkommen til at kigge ind i vores forretning, og se prøver på de forskellige typer glas.

Skræddersyede løsninger

Til dit badeværelse

Alle rum er forskellige, både i størrelse og i indretning, og det kan være vanskeligt at finde en standardudformning af døre, vægge og låger, der passer til lige netop dit badeværelse – derfor aflægger vi gerne et besøg i dit hjem og giver gode råd til, hvordan I kan få en individuel løsning, der passer til rummet.

flot og praktisk element i dit køkken

Stænkplader i glas

Til placering bag komfur eller langs et køkkenbord, er det praktisk med en stænkplade, der nemt og effektivt kan rengøres. Glas er særdeles velegnet til dette formål, og hos GlasMads kan vi tilskære pladerne i præcis det mål, du ønsker. Stænkpladerne findes både i klar, hvid og sort glas, og dermed kan stænkpladerne tilpasses de øvrige elementer i køkkenet, og indgå som et flot designelement eller fremstå så diskret som muligt, alt efter ønske.

både til bad og køkken

Glashylder med polerede kanter

Glashylder med polerede kanter er slidstærke og enkle at rengøre. Det gør dem velegnede både til badeværelser og til køkkenskabe, hvor hylderne kan tørres af efter de ingredienser, der har stået på dem.

Ved at benytte glashylder i køkkenskabene, undgår du nedslid i form af de rande og plamager, der ofte opstår på traditionelle køkkenhylder.

Glashylderne er således med til at bevare køkkenets finish i lang tid. Glashylder leveres i 3 tykkelser – 4, 5 eller 6 mm.

Vi tilskærer glasset efter de mål du ønsker, og efterfølgende polerer vi kanterne, så de ikke er skarpe at røre ved.