Indramning

Hvis du ønsker at beskytte dit billede mod støv og snavs, er der desuden mulighed for at tilføje en glasplade til din indramning.

Giv nyt liv til dine billeder med en flot ramme

Med et meget stort udvalg af rammer i træ og metal, kan vi sørge for en pæn og omhyggelig indramning af dine malerier, plakater, broderier, fotos, tegninger eller andre kunstværker. Vi har altid over 300 rammelister på lager, og kan derfor levere rammerne hurtigt – også selv om det er specialrammer, som er tilpasset nøjagtigt efter mål.

Rammen laves helt efter dit ønske – med eller uden passepartout og glas

En passepartout er kort fortalt et stykke tykt specialkarton, hvori der udskæres et hul i den størrelse og udformning, der passer til billedet. Passepartouten placeres i ramme og omkranser billedet, så det får en neutral baggrund, der fremhæver billedet på en flot måde. Passepartout egner sig særligt godt til f.eks. portrætfotos, men kan også benyttes på mange andre værker.

Vi fremstiller passepartouter både i sort og hvid karton. Hvis du ønsker at beskytte dit billede mod støv og snavs, er der desuden mulighed for at tilføje en glasplade til din indramning.