Energiruder / termoruder

På energiruder udsteder vi 5 års garanti, og der vil altid være en tekst indvendig i rammen, som viser producentens navn, rudens fremstillingsdato, dimensioner og energibetegnelse.

Vi har den rette baggrund for at rådgive dig

I marts 2006 blev GlasMads certificeret som Energispecialist – det betyder blandt andet, at vi altid er helt opdaterede med den nyeste viden om energiruder, og at vi kan give dig en grundig og kompetent vejledning i at finde den bedste vinduesløsning. 

Når der i dag tales om

2- og 3-lags termoruder

er det ofte underforstået, at dette er energiruder, som findes i forskellige klasser (A, B og C). Energiruder repræsenterer den nyeste udvikling inden for termoruder, og prisforskellen mellem disse og de traditionelle termoruder, som sidder i mange ældre huse, er ikke særlig stor.

Forskellen udlignes meget hurtigt på varmeregningen, som sænkes markant, når de gamle termoruder udskiftes med energiruder. Energirudernes specielle udførsel med usynlig metalbelægning bevirker, at ruderne isolerer ekstra godt, fordi solens stråler tillades at trænge igennem ruden, mens varmen indefra reflekteres.

Ønsker man yderligere at øge isoleringseffekten, fås desuden super-lavenergiruder, hvor mellemrummene mellem glaslagene er fyldt med argongas – trods navnet helt uskadeligt, men meget energibesparende og ikke mindst bedre for miljøet end andre termoruder.

Vi fører energiruder – og super-lavenergiruder til vinduer og døre i alle størrelser. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Garanti for kvalitet og service

En sikker og korrekt montering

af energiruder kræver specialudstyr og en rutineret glarmesters erfaring. Som en service og sikkerhed for dig, foretager vi opmåling, levering og montering af ruderne – og du kan naturligvis indhente et tilbud hos os på forhånd.

På energiruder udsteder vi 5 års garanti, og der vil altid være en tekst indvendig i rammen, som viser producentens navn, rudens fremstillingsdato, dimensioner og energibetegnelse. Vi bruger kun leverandører med produkter af høj kvalitet.

Tag gerne et kig på vores leverandørers hjemmesider:

VELFAC A/S

På denne side kan du f.eks. prøve Velfac Designer, et lille hvor du kan uploade et billede af dit eget hus, og se hvordan det vil tage sig ud med forskellige vinduesfag.

KPK DØRE OG VINDUER A/S

her kan du blive inspireret til at vælge det hen helt rigtig vinduesramme, der passer til husets stil og alder.

Ønsker du flere informationer?

Vil du vide mere om energiruder, er du velkommen til at ringe eller komme forbi og snakke med én af vores specialister.

Du kan også læse nærmere på