Get the Flash Player to see this rotator.
Autoruder
 
Ved forsikringsskader: Husk at medbringe navn på forsikringsselskab + policenummer.
 
Isætning/udskiftning af ruder:
Vi tilbyder hurtig service, hvis din bil skal have udskiftet ruder – kontakt os blot og aftal en tid, så kan du aflevere bilen om morgenen, og hente den igen allerede om eftermiddagen. Du har også mulighed for at aflevere bilen til os om eftermiddagen, når du får fri fra arbejde – så sørger vi for at bilen er klar til afhentning næste morgen! Når vi har mulighed for at udskifte ruderne så hurtigt, skyldes det at vi benytter en særlig to-komponent lim, som hærder på kun få timer. Klæbemassens styrke er velgennemtestet, og den er fuldt ud godkendt til biler med airbag.

Vi isætter autoruder på alle bilmærker uanset bilens alder, og vi udskifter også til el-bagruder eller tonede ruder efter ønske.

 
Reparation af stenslag
Hvis du har fået et stenslag i frontruden, så kig forbi hos os og hent et gratis ”rudeplaster”, som sikrer ruden mod urenheder og yderligere udvikling af skaden inden reparation. Reparation af skaden udføres grundigt, og der sikres lang holdbarhed.
Vores leverandør inden for autoruder er http://www.pilkington.com som sikrer os materialer af høj kvalitet.
 
Laminatglas (skal dette være under auto?)
Til nogle ruder stilles der særlige krav til glassets brudfasthed, farve eller solbeskyttende virkning – det gælder eksempelvis glas i butiksruder, glasmontre eller ruder til entreprenørmaskiner og værkstedsmaskiner. I disse tilfælde er lamineret glas den rigtige løsning, idet denne type glas lever op til kravene om sikkerhed mod personskade, hærværk m.m. En rude i laminatglas består af to eller flere lag glas lamineret med folie – antallet af lag afhænger af, hvilket formål ruden skal anvendes til, og dermed hvilke krav der stilles. Vi kan altid rådgive dig om, hvilken type laminatglas, du bør vælge.