Get the Flash Player to see this rotator.

Lidt mere om GlasMads
GlasMads er drevet af glarmester Mads Frederiksen, som overtog firmaet Møns Glarmester i år 2000, efter at have arbejdet i firmaet siden 1987. I 2010 overtog Mads Frederiksen også firmaet Haslev Glarmester, som blev stiftet af glarmester Leif Tange i 1979. I dag går vores to afdelinger i Haslev og Stege under navnet GlasMads, og vi samarbejder som et team, der sikrer, at du altid kan finde den nødvendige ekspertise, uanset hvilken af vores butikker, du henvender dig til.

Vores drivkraft er at få tilfredse tilbagemeldinger fra vores kunder, og vi sætter en ære i at finde de bedste og mest fordelagtige løsninger, både økonomisk, funktions- og designmæssigt. Vi holder os derfor altid orienteret om den nyeste viden inden for vores fagområder, og vi kan med rette kalde os Energispecialist, efter at have gennemgået alle Energistyrelsens kurser i energirigtige vinduesløsninger. (læs evt. mere om Energispecialist her – linker til fanen Energispecialist)

 
Glarmesterlaugets garantiordning
Vores medarbejdere har en bred faglig kunnen, og GlasMads er naturligvis medlem af Glarmesterlauget – en garantiordning, der sikrer dig, at glarmesterarbejdet bliver håndværksmæssigt korrekt udført.
 
Her bor vi
I Haslev finder du GlasMads / Haslev Glarmester kun 200 meter fra Haslev Station / trafikpladsen på Stationsvej. (evt. link til kort?). På Møn holder GlasMads / Møns Glarmester til centralt på Kobbelvej i Stege.
 
Gode råd er slet ikke så dyre…
Spørg os gerne til råds om, hvordan vi kan løse dine opgaver, og få evt. et uforpligtende tilbud. Du kan se vores telefonnummer og mailadresse her i bunden af hjemmesiden, eller finde vores medarbejdere og stille os spørgsmål via kontaktformularen under ”Kontakt os”.