Get the Flash Player to see this rotator.

ENERGISPECIALIST

 
Er du træt af at fyre for gråspurvene?
- så lad os finde en langt mere økonomisk og miljørigtig løsning!

Vores medarbejdere har gennemgået Energistyrelsens efteruddannelseskurser, og vi er som firma nu berettiget til at kalde os Energispecialist i vinduesløsninger. (logo). Vi garanterer dig en grundig og kompetent vejledning og sørger for, at du får den mest optimale energimæssige løsning til dit hjem eller din virksomhed.

 
Hvad betyder det konkret for dig, at vi er Energispecialist?
Som Energispecialist er vi altid opdateret med den seneste viden omkring de forskellige energiruders kvaliteter. Vi kender desuden til de nyeste energimærkeordninger og til eventuelle støtteordninger fra Erhvervs- og Byggestyrelsen. Alt dette kan komme dig til gode og medvirke til, at de besparelser på varmeregningen, som du eksempelvis opnår ved at udskifte dine gamle termoruder med nye energiruder, bliver endnu større og viser sig endnu hurtigere, end du måske havde ventet.
 
Energirigtige løsninger er en investering med sikkert positivt afkast - både for miljø og pengepung
Man skulle måske tro at det ville være en dyr affære at isætte eller udskifte vinduesruderne med de mest energirigtige ruder (den såkaldte A-klasse) – men den investering tjener sig hurtigt hjem. For hver kvadratmeter af dine gamle termoruder du skifter ud, vil du typisk spare 280 kr. årligt på varmeregningen – for et gennemsnitligt parcelhus kan det løbe op i over 5.000 kr. årligt, hvis alle vinduer skiftes (afhængigt af øvrige isoleringsforhold i huset). Udgiften til de nye ruder kan således være tjent hjem i løbet af en kort årrække.

Derudover giver en energirigtig vinduesløsning et bedre indeklima og reducerer CO2-udslippet – noget som mindsker belastningen på vores miljø, og som der er stadigt stigende fokus på i boligkøberes bevidsthed.

 
Spørgsmål? – kontakt os gerne…
Er du i tvivl, om det kan svare sig at finde en ny og mere energirigtig vinduesløsning til din bolig eller din virksomhed, så kontakt os og hør nærmere – vi forpligter dig ikke til at tage imod vores tilbud, men vi garanterer, at du går herfra med nogle gode råd at tænke over.
Du har også mulighed for at læse lidt mere om alle fordelene ved energiruder her: